hits

Uke 31 og innlagt riksen...

Forrige uke hadde vi omgangssyken hele gjengen. Når jeg kasta opp fikk jeg ganske vonde kynnere. Kynnere skal jo i følge boka ikke være vonde og de skal gå over når man setter/legger seg. Mine kom når jeg lå i ro på sofaen/senga og var ganske vonde. Selv om omgangssyken gikk over vedvarte de vonde kynnerne, men etter noen dager kom de sjeldnere så jeg tenkte det bare var vonde kynnere og at det bare var jeg som er litt pinglete. 

I dag var vi på kontroll på riksen. Babyen er fortsatt helt frisk, hu ligger godt plassert med hodet godt ned i bekkenet. Når jeg nevnte disse vonde kynnerne tok de ultralyd av livmorhalsåpninga og fant ut at den var litt forkorta og hadde begynt å åpne seg. Når livmorhalsåpninga åpner seg begynner dette inne mot babyen og helt til slutt åpner den seg ut mot vagina, da kan lege/jordmor kjenne en eventuell åpning. 

Hos meg er det kun helt nederst mot vagina hvor det ikke er åpning. Mtp at jeg er gravid uke 31 er dette dumt for da blir man redd for at en fødsel er i anmars. 

Så nå er jeg innlagt på riksen for truende fødsel. 

I morgen skal jeg ta en test for å se om det er stor eller liten sannsynlighet for fødsel innen en uke og da blir det bestemt om jeg skal få lungemodningssprøyte eller ikke. 

Spennende dager... 

 

#gravid

#uke

#31

#kynnere

#fødsel

#truende

#omgangssyke

#syk

#innlagt

#sykehus

#riksen

#smerter

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar