Jobben min må hate meg!!!!

Da var den avventende sykemeldingen levert på jobb og jeg skal bare ha dagvakter. Huff, føler meg som den værste arbeidstaker EVER som alltid må ha noe spesielt. Enten 50% permisjon, sykemelding eller tilretteleggelse med vaktfritak. 

Jeg er så usikker på om jeg skal fortelle folk hvorfor, kanskje jeg ikke virker som en pingle som ikke klarer vanlige dager da. Men samtidig så virker det rart å skulle fortelle det til folk som ikke trenger å vite det når man bare er gravid i uke 6. 

Jeg har fortalt det til noen, for det er egentlig ikke hemmelig, men samtidig syns jeg det er rart å fortelle det til alle. Da må jeg liksom forklare om spontanabortene og aborten for at de skal skjønne hvorfor legen min ikke vil jeg skal ha de lange vaktene på kveld/natt. 

Alikevel, i dag på jobb var jeg sikker på at det er riktig med tilretteleggelse. Jeg hadde en pasient som skulle være helt "normal", ikke agressiv. Så gikk jeg og overlegen inn på rommet hans å snakka med han og han (som var en boler) satt foroverlent, med en knyttet neve som han slo i den andre handa, han var ekstremt paranoid og jeg var faktisk redd for å få meg en på trynet. Dette var på dagtid med mange ansatte på jobb. På natt med 1/4 ansatte på jobb der jeg mye mulig hadde vært alene med han hadde dette vært en mye eklere situasjon. Jeg har aldri vært redd pasienter før, ikke de agressive, sinte eller ustabile. Men jeg merker at nå syns jeg det er ekkelt. Jeg er redd se skal slå meg i magen. 

Nei tilretteleggelse er nok best, så får bare stoltheten min lide litt til...

 

#avventende

#sykemelding

#gravid

#jobb

#abort

#spontanabort

#redd

#engstelig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits